Umor

Vești bune pentru această vară! Alezzi Yacht lansează și varianta pentru săraci, Barja lu’ nea Nelu

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 martie, 2023

Vești bune pentru săracii Constanței cu pretenții de beizadele, investitori imobiliari sau combinatori neplătitori de taxe și impozite plini de bani. Alezzi Yacht lansează și varainta pentru clasa de jos sau „pentru pulime“, așa cum ne-a transmis unul dintre reprezentanții bărcii.

Numită Barja lu’ nea Nelu, ambarcațiunea vine în întâmpinarea tuturor celor cu mațele fripte, dar care vor să pară relevanți pe Facebook cu poze de la așa-zisa distracție din largul Mării Negre.

Barja este tractată de ambarcațiunea principală cu o frânghie de 300 de metri lungime, suficient cât cei de pe Alezzi să nu se simtă că sunt în aceeași barcă cu „toți sărakii“.

La jumătate din prețurile practicate pe Alezzi, constănțenii și turiștii care urcă pe Barja lu’ nea Nelu, vor putea să consume hamsii, mici la carton cu chiflă și muștar precum și bere la PET. Cei care plătesc un bilet VIP pot face și fotografii în fața unui panou de fundal ce are printată o poză de pe barca-mamă.

„E ca un fel de Satul de Vacanță pe apă! Am montat chiar și aparate de dat cu pumnul pentru aceia care sunt mai pe smardoială, floricele, mizerie pe jos, avem un DJ rezident pe manele și avem chiar și un cuptor cu plăcinte“, spune unul dintre reprezentanții Barjei.

Actualitate