Umor

Amiralul Chițac le ordonă constănțenilor care circulă pe la ICIL să nu treacă de geamandură

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 iulie, 2022

După ce un jet imens de apă a țâșnit din asfaltul bulevardului 1 Decembrie 1918, în fața Spitalului de Boli Infecțioase, primarul orașului a reunțat la concediu și a anunțat o serie de măsuri imediate.

Mă pricep la apă, la înot și, în general, la navigat. Deci aveți încredere în ce vă spun. Am dat ordin să fie ridicat și steagul negru de furtună, sunt valuri mari, iar riscul de înec este foarte mare”, a declarat primarul Vergil Chițac, șeful tuturor. „Le recomand celor care se aventurează în apă, să nu treacă de geamandură! De fapt, nu recomand, ci ordon!

Nava amiral a flotei constănțene, vaporașul de la intrarea în oraș dinspre Ovidiu, a fost dat jos și trimis în misiune umanitară cu alimente, apă și routere wireless pentru a ajuta sinistrații din zonă.

Totodată primăria a solicitat hidrobicicliștilor care trec prin zonă să nu fie cocalari ca de obicei și să respecte regulile de circulație, iar când își leagă bicicleta de ponton să folosească un lanț sigur, pentru că sunt mulți hoți și pirați în zonă.

Actualitate