Un lăutar din comuna Albeni, judeţul Gorj, a fost amendat vineri de ANAF cu 3.000 de lei pentru că a cântat la câteva petreceri şi nu şi-a declarat veniturile. Lăutarul spune că a cântat la două petreceri şi a primit doar ciubuc de la petrecăreţi, informează Mediafax.

Constantin Florea, un bărbat de 46 de ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, este şofer profesionist, iar în timpul liber cântă la acordeon.

Acesta s-a trezit, vineri, cu doi inspectori antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, acasă, care l-au anunţat că a fost sanctionat cu suma de 3.000 de lei pentru că nu ar fi declarat veniturile obţinute pentru prestarea de servicii artistice, din aprilie până în luna octombrie.

„A venit ANAF-ul la mine acasă, ca la infractor. Consideră că eu am făcut evaziune fiscală cântând, dar oare cei care au delapidat statul român cu miliarde de euro, infracţiunea lor cum se numeşte ? Binefacere? Au venit la mine acasă din relatările unor <prieteni>, care m-au reclamat. Mi-au spus să declar ultimele venituri, din aprilie. Le-am spus că am cântat doar la două evenimente ale prietenilor şi am primit doar ciubuc de la petrecăreţi. Trebuie să dau şi această sumă înapoi, 300 de lei. Am rămas surprins că au venit la poartă”, a declarat Constantin Florea pentru Mediafax.

(Visited 3.518 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.