Crucea Roșie Constanța organizează o amplă campanie de ajutorare pentru sute de constănțeni care, sâmbătă, au fost la distracție pe barca Alezzi Yacht, pentru a se sparge în figuri cu poze pe Facebook. Cei mai mulți au ajuns să facă foamea și spun că, efectiv, acum le ghiorțăie mațele.

Milică Șnapan (28 de ani) este în situația disperată în care nu mai are ce pune pe masă și, mai grav, nici măcar nu își mai permite să-și scoată femeia la o cafea pe Tomis.

„Vă jur sămoarămama am ajuns la kpatul răbdari kre o am io! Am kzut ăn capcana de am mers pe Alezzi Yact dupe ce am văzut pe Fb că e noua fiță. Eu meam loat o apiță și la iubi iam dat un Șueps atâta!!! Akum numai am cesă mănânc și nici pe femeia mea so duc la suc sau cafea la Anturaj“, a scris Milică pe contul său. Postarea vine la o zi după ce a pus o poză cu el pe barcă, însoțită de hashtag-urile #VeataBuna #SenzeisanOfDaSi #magiemoments #luxuri

Situația a fost și mai gravă printre machedoni, după ce un tânăr a fost dezmoștenit pentru că a ratat ocazia de a-și reprezenta neamul la petrecerea de pe barcă unde a cântat Pindu. Alte victime au fost raportate după ce câțiva petrecăreți s-au plâns că au fost călcați pe degetele de la picioare de Corina Martin, care se plimba pe ambarcațiune ca la ea acasă.

(Visited 36.909 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.