O tânără din Iași a fost prinsă de viitorul soț cu amantul în pat. Dar, ceea ce părea doar o dramă amoroasă, era de fapt un plan bine pus la punct menit să-i îmbogățească.

În realitate, femeia s-a înțeles cu soțul ei pentru a-l ademeni pe fostul iubit în pat ca să-l poată șantaja ulterior. Doar că în loc să le plătească banii solicitați, victima a mers la poliție, iar cei doi soți au ajuns după gratii pentru 24 de ore, informează bzi.ro

Atât femeia, cât și iubitul acesteia au ajuns în arestul Poliției după ce l-au filmat pe „amant”, l-au amenințat și i-au cerut o sumă importantă de bani. Tânărul care nu-și dorea decât o seară romantică a fost terorizat câteva ore, fiind lovit de iubitul femeii. Povestea a ieșit la iveală după ce victima a mers la Poliție și a depus o plângere. În urma verificărilor, cei doi iubiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost plasați sub control judiciar.

„Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

 

(Visited 460 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.