Ileana Bălivăr (72 de ani), zisă Madam Arpacaș, a fost descoperită ca fiind capul unei întregi rețele de făcut și vânut colivă din Constanța. În urma unei descideri a trupelor speciale, Bălivăr a fost arestată și reținută pentru fabricare și comerț ilicit de colivă.

Potrivit polițiștilor, în locuința femeii au fost găsite mai multe oale ce conțineau sute de kilograme de fiertură de gâru și arpacaș, zeci de kilograme de bombonele de tip CIP, nuci și sute de kilograme de zahăr pudră.

De asemenea, oamenii legii au ridicat și 45 de colive ce ar fi urmat să ajungă la unii dintre clienții rețelei create de Arpacaș.

Ilegală, dar bună rău! Că trebuia s-o gustăm ca să confirmăm că este într-adevăr colivă și nu mai știu eu ce prăjitură“, spune unul dintre polițiștii implicați în anchetă.

Surse din cadrul Poliției ne-au relatat că bătrâna lucra la șase aragaze odată și avea trei ajutoare care aveau sarcini clar stabilite. Distribuția era făcută prin intermediul unor tinere bine plătite, care îi erau și ucenice.

Dom’le, Arpacașa avea relații sus de tot… Din ce am înțeles, ea tăia și spânzura de fapt prin Arhiepiscopia Tomisului. Dacă mâine voia ca Teodosie să zboare, păi gata, se termina bâlciul. Toți aveau datorii la ea!“, spune unul dintre vecini.

Prin intermediul unor preoți sau din vorbă-n vorbă, la Ileana Bălivăr ajungeau săptămânal sute de persoane, însă cei mai mulți clienți erau racolați direct de la Morga Spitalului Județean Constanța. De îndată ce familia îndurerată venea să-și ridice persoana decedată, un agent de vânzări îi aborda chiar la ieșire.

Era acolo o tanti cu batic, dar i-am dat atenție doar abia după ce s-a apropiat de mine <Dacă vă trebuie colivă, vă trimit eu la cineva>, mi-a zis. Și, na, vă dați seama că mi-am zis că mai scap de o grijă“, ne-a mărturisit un fost client.

Se crede că Ileana Bălivăr este cea care ar fi făcut și celebra colivă la moartea lui Jon Snow, din Game Of Thrones.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 9.349 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.