Eveniment

Bătrân bătut de doi tineri. Agresorii l-au lovit cu pumnii şi picioarele, lăsându-l inconştient

Doi tineri au fost arestați preventiv în urma unei agresiuni asupra unu bătrân de 66 de ani. Victima a fost pusă la pământ fiind lovită cu pumnii și picioarele.

Scris de 
 pe data 
2 aprilie, 2018

Incidentul, surprins de o cameră de supraveghere, s-a petrecut într-un pasaj din Brașov. Imaginile relevă cum un bătrân cade pe scările din pasaj, apoi este luat la bătaie de doi tineri.

Victima este ulterior abandonată pe scări în stare de inconștiență, însă, după puțin timp, paza ajunge în zonă.

Potrivit Poliţiei Braşov, scandalul s-a petrecut noaptea, motivul agresiunilor fiind o sumă de bani.

Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălat de 23 ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a confirmat că cei doi tineri au fost reținuți și că instanța a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Cei doi sunt cercetați pentru loviri și alte violenți, preuc și pentru tulburarea liniștii publice. Bătrânul agresat a fost transportat la spital și, potrivit medicilor, va avea nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale pentru recuperare.

Puteți vizualiza întreaga scenă AICI.

 

Actualitate