Piața subterană a comercianților de ocazie și a speculanților se adaptează mult mai repede decât o pot face autoritățile. Dacă mai ieri în zonele aglomerate din Piața Griviței și Tomis III, bișnițarii te întâmpinau discret cu țigări sau telefoane, acum au altă ofertă, mult mai actuală și aplicată pe necesitățile oamenilor.

Aceștia vând pe sub mână, la fel de discret și aproape conpirativ, Igienol, Sanytol, măști medicale sau alte produse la mare căutare în această perioadă.

Mărturie stau poveștile constănțenilor, care și-au împărtășit experianța pe Facebook.

Bogdan Bola, directoul Administrației Bazinale Apele Dobrogea Litoral, povestește:

Dacă aveți nevoie de Igienol sau spirt, vă dau un pont: bișnițarii din Piața Griviței s-au reprofilat și îți șoptesc discret, aproape pasional, când treci pe lângă ei, că au aceste produse….doar ptr tine! Și nu, nu este o glumă, mi s-a făcut această propunere indecentă chiar dis de dimineață! M-am simțit atât de murdar….

O altă mărturie vine din Piața Tomis III. „Țigările și telefoanele sunt istorie pentru bișnițarii din Tomis III. Am căutat să îmi iau țigări, dar nu aveau decât… spirt și Sanytol. Și alea la super preț” – Ionuț Candea.

 

(Visited 4.434 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.