Un turist de weekend pe litoral a găsit o metodă „jmecheră“, zice el, pentru a-și parca BMW-ul pe plajă. Bucureșteanul a plătit în plus pentru a-și cocoța mașina pe două șezlonguri, ca o soluție pentru evitarea amenzii.

Așa e cel mai gigea, boss! Pac, sare lumea dă c*r în sus că își mai parchează câte unu’ mașina pă plajă, pă nisip, filmează ăștia, se pune pă net, dă și ăia la știri, vine polițistu’, te arde c-o amendă, circ! Am luat frumos bemveu’, am luat doo șezloange d-astea, i-am dat ceva în plus și la băiatu’ ăla, am urcat frumos mașina pă ele și gata. E mașina pă nisip? Nu e pă nisip! Joac-o p-asta, boss!“, ne-a explicat turistul Pompiliu Laicăbos, în timp ce încerca să-și scoată slipul înghesuit între mușchii fesieri.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului și, după ce agenții s-au învârtit preț de 15 minute în jurul mașinii, analizând situația, au mai chemat un echipaj pentru ajutor în rezolvarea dilemei. După încă o jumătate de oră de păreri și impresii, polițiștii au concluzionat că nu este nimic ilegal în gestul turistului și, prin urmare, acesta nu poate fi amendat.

Mașina e pe plajă, dar nu e pe plajă, dacă mă-nțelegeți. Este o chestiune cu un substrat logic și filosofic. E aproape la fel de complexă și interpretabilă situația precum pisica lui Schrödinger, iar noi nu avem nici competența și nici pregătirea necesară pentru a decripta, practic, această enigmă. Ne pare rău“, a declarat Lilian Slipualcăr, agentul șef, căruia colegii și oamenii în general îi spun Șefu.

Chiar unul dintre polițiști l-a felicitat pe tânărul bucureștean pentru ingeniozitate și creativitate, spunându-i că dau din ce în ce mai rar peste astfel de situații care îi solicită și le pun mintea la contribuție.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.896 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.