Umor

Ca să plătească factura la apă caldă, Făgădău scoate la vânzare veceurile din Parcul Arheologic. Țiriac e singurul interesat

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 octombrie, 2018

După ce a aprobat plata a 30 de milioane de lei de la bugetul local, pentru a plăti RADET-ul ca astfel constănțenii să aibă din nou apă caldă pe țevi, primarul Decebal Făgădău a găsit o soluție pentru a acoperi gaura financiară.

Edilul scoate la vânzare cele trei veceuri din Parcul Arheologic, pe care s-au cheltuit 150.000 de euro ca și când ar fi fost luate la ofertă.

Oportunitate de afacere! Vând veceuri publice de lux cum n-a văzut Parisul. Sunt pe stil garsonieră, noi, foarte puțin folosite. Gresie, faianță, utilități, mobilier modern. Preț accesibil, ușor negociabil. Rog seriozitate! Cui nu-i convine, poate să reclame la Parchet“, se arată într-un anunț publicat de Primăria Constanța pe mai multe site-uri de imobiliare.

Până în prezent, milionarul și omul de afaceri Ion Țiriac pare să fie singura persoană interesată de ofertă și chiar s-a gândit la o modalitate de agrement. „Cred că pot fi transformate în posturi de pândă pentru vânătoare. Bag niște căprioare în parc și când am chef pot veni oricând cu niște prieteni la o vânătoare rapidă, așa ca băieții. Sau pur și simplu le cumpăr și apoi le dau foc, așa, ca o aroganță“, a declarat Țiriac.

Constănțenii spun că este o idee mult mai bună decât trei veceuri fițoase în care oricum nu se c*** nimeni. „Ce să… Da, dom’le, e foarte frumos așa! Mai vedem și noi o căprioară, domnu’ Țiriac poate să aducă și niște oameni cu bani în oraș și așa mai află lumea că existăm și noi, nu doar stațiunea Mamaia“, spune un cetățean.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate