Umor

Călător în timp de pe strada Ștefan cel Mare, întors din anul 2136: „Și acolo tot cinci luni mai durează”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 mai, 2022

Speranțele locuitorilor și oamenilor de afaceri din strada Ștefan cel Mare din Constanța că la un moment dat lucrările de reamenajare se vor termina par să se fi năruit, după ce călătorul în timp al cartierului s-a întors recent din anul 2136 și a anunțat că mai sunt doar cinci luni până la finalizarea lucrărilor.

„Practic, și în 2136 lucrările sunt în același stadiu avansat. Singura modernizare vizibilă este că toate sculele de pe șantier au luminițe și leduri, ca să se vadă și noaptea. E drept că au instalat holograme care prezintă strada cum va arăta după terminarea lucrărilor, dar ele nu ne oferă decât iluzia unei străzi terminate, nu ne ferește de praf și noroi”, spune Bibi Eustache, călătorul în timp.

Cum o veste proastă nu vine niciodată singură, bărbatul mai face un anunț cutremurător referitor la viitor. „Din păcate, pe lângă că faptul că strada Ștefan cel Mare nu a fost finalizată, în 2136, Spitalul de Boli Infecțioase este în continuare închis, iar Vergil Chițac încă trăiește”, spune acesta.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate