Eusebiu Cataramă al Treilea (28 de ani) este un tânăr pe care viaţa l-a încercat din greu, el fiind una dintre cele câteva sute de persoane din campusul social “Henri Coandă” din Constanţa, care suferă de Şmecherloză Cronică, boală din cauza căreia nu poate munci în veci.

Cu toate acestea, noul an i-a adus lui Eusebiu lacrimi de bucurie atunci când a putut să parcheze noul său BMW la mâna a doua în faţa campusului social, chiar lângă Logan-ul unui constănţean plătitor de taxe, care locuieşte în blocul de vizavi.

E o maşină de la Moş Crăciun, doar că a ajuns puţin mai târziu, că cică a avut nişte probleme la vamă, da’ s-a rezolvat. Mi-am dorit-o foarte mult, pentru că mai toţi de aici au maşini şi iată că Moşul mi-a îndeplinit dorinţa“, ne-a spus Eusebiu, vizibil emoţionat şi cu ochii scăldaţi în lacrimi.

Cu toate acestea, Eusebiu cu un ochi râde iar cu celălalt plânge, deoarece nu se poate bucura pe deplin de cadoul său. Deşi nu are permis de conducere, tânărul susţine că nu asta este problema care îl apasă şi care l-a adus în pragul disperării, ci lipsa motorinei pentru BMW-ul său.

Fără permis te mai urci la volan, nu e problemă. Dar degeaba ai şi permis dacă nu ai motorină ca să dai măcar o tură cu maşina“, spune tânărul. „Asta nu este o viaţă normală şi nu ştiu cât mai pot duce acest necaz… Nu pot să o vând, pentru că nu e ok ca lumea să vadă că nu mai am maşină“.

Impresionaţi de drama lui Eusebiu, am decis să apelăm la voi, cei cu dare de mână sau cei care vreţi să faceţi o faptă bună la început de an, ca să vă meargă bine şi ca Dumnezeu să vă asigure pe bune, garantat, un loc în Rai. Spunem “pe bune”, pentru că Dumnezeu chiar ar fi impresionat de cineva care face fapte bune şi după Sărbători, nu doar înaintea lor.

Aşadar, dacă vreţi să-l ajutaţi pe Eusebiu să bage motorină în BMW-ul său, ca să poată zburda liber pe străzile oraşului, trimiteţi banii pe adresa Primăriei Constanţa, cu menţiunea: „Pentru motorina lui Eusebiu, băiatul cu BMW din Henri Coandă“.

Haideţi să facem o faptă bună pentru Eusebiu!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 7.394 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.