Napoleon Esmerald Luceafăr Dorian Popa, în vârstă de doar 4 ani, a făcut senzație pe o plajă din Mamaia după ce a construit cel mai frumos castel de nisip din lume, potrivit părinților săi, care l-au sprijinit în demersul său.

Aceștia au chemat o echipă de muncitori, cu tot cu arhitect, pentru a-l ajuta pe cel mic să ducă lucrarea la bun sfârșit.

Am zis să iasă ceva frumos, să nu ne facem de râs aicea“, declară tatăl băiatului.

Este cea mai minune de copil ăsta. Este foarte deștept și vorbește spaniola la perfecțiune, că el s-a născut în Italea și de când era mic-mic îi plăcea săsă bage la treburi cu ta-su, să le deie ordine la fete… “, spune, plină de mândrie și lanțuri din aur, mama lui Napoleon Esmerald Luceafăr Dorian Popa.

Băiețelul, căruia părinții i-au dat titulatura de „cel mai prețios copil din lume“, a reușit să ridice castelul de nisip folosind doar găletușe și lopățele Versace. De îndată ce lucrarea a fost terminată, părinții au poleit castelul cu aur, l-au numit oficial palat și au început o ședință foto în ciuda tuturor săracilor de pe plajă care au venit să admire capodopera.

La un moment dat, a fost necesară intervenția unei ambulanțe, după ce o persoană aflată pe plajă a fost la un pas să moară de ciudă. Persoana a fost ulterior identificată ca fiind un dușman al familiei Popa.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 250 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.