Copiii! Nu doar că mai târziu în viață pot fi o sursă bună de venit sau donat organe care nouă ne cedează, dar sunt în același timp și cea mai bună sursă de satisfacere a orgoliului și umplere de goluri pe social media. Postează o poză drăguță cu micuțul tău simpatic și lasă like-urile să vină la tine!

Dar ce faci dacă odrasla ta nu contribuie la program? Uneori copiii sunt prea mici ca să realizeze importanța unei postări și vor refuza să-și îndrepte privirea simpatică spre camera telefonului. Venim în ajutorul tău și-ți oferim cinci ponturi ce te vor ajuta să fii în rândul lumii cu copii pe rețelele sociale.

1) Ai răbdare!

Indiferent de câte ori îi vei spune pe nume pentru a-l face atent, copilul tău va continua să se joace, să-și vadă de ale lui și să te ignore. De aceea este important să aștepți… și întotdeauna să ai telefonul pregătit, dat pe cameră ca să-l prinzi de îndată ce-și întoarce fățuca simpatică, obținând astfel poza perfectă. De cele mai multe ori, această procedură este asemănătoare vânatului de căprioare și nicidecum fotografiatului.

2) Pozează tot

Uneori trebuie să mergi la noroc. Poate că micuțul tău nu se va holba niciodată în obiectivul camerei cu acea mutră adorabilă pe care o au copiii lu’ sor-ta în postările ei de pe Facebook, de aceea va trebui să-ți eficientizezi modul de acționare. Începe prin a-i face poze copilului încă de la răsărit și continuă să faci asta pe tot parcursul zilei. După lăsarea serii, caută prin duiumul de poze pentru a găsi ceva postabil pe Instagram sau Facebook, care să nu lase impresia că ești o mamă denaturată. Bineînțeles, poate că micuțul zâmbește numai când linge ceva ce a luat din coșul de gunoi, dar dacă asta îți oferă o poză drăguță, fă-o! Poți tăia gunoiul din poză mai târziu.

3) Folosește mereu aceeași poză

Copiii sunt ușor de fotografiat când sunt mai mici, până când mințile lor înguste se dezvoltă și vor să facă și alte lucruri în afară de pozatul pentru strângerea de like-uri inutile pe contul tău de Facebook. Deci dacă ai o poză reușită cu el de când era mic și super-simpatic, roagă pe cineva să ți-l fotoșopeze în cadre noi, cu alte fundaluri, dacă tu nu ești în stare. Pe măsură ce trec săptămânile și lunile, lumea te va întreba de ce copilul nu pare să crească, dar poți să ignori astfel de observații pertinente. Important e orgoliul tău și ca tu să ai mereu pe timeline poze cu copilul și să curgă like-urile.

4) Folosește copiii altcuiva

Dacă micuțul tău nesimțit și nerecunoscător nu va poza simpatic pentru tine, atunci găsește unul care o va face! Într-un supermarket, pe stradă, în parc… dacă vezi un copil simpatic, furișază-te lângă el și trage-ți repede un selfie. Da, este o măsură disperată, dar, crede-ne pe cuvânt, e mult mai nasol să treacă zile și nimeni să nu vadă cel puțin o poză cu un copil pe contul tău de Insta.

5) Desenează-ți o față pe genunchi

Dacă nimic din ce am spus mai sus nu funcționează sau pur și simplu nu ai un copil, probabil asta este cea mai bună soluție. Pur și simplu apropie-ți genunchiul de piept și desenează o față zâmbitoare pe el. Pune o păturică peste genunchi, cât să se vadă doar fățuca desenată și apoi dă-i să curgă selfie-urile: „Eu și puiul meu călare pe seriale Netflix LOL“, „Noi 2 ne ghemuim perfect“ etc. #supersimpatic

 

(Visited 498 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.