Umor

Chițac vrea să monteze 20 de radare fixe pe b-dul Aurel Vlaicu. „Viteza a scăpat de sub control”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

Scris de 
 pe data 
21 aprilie, 2023

Primarul Vergil Chițac a anunțat că vrea să monteze 20 de radare fixe pe b-dul Aurel Vlaicu după ce zilele trecute un șofer inconștient a reușit să atingă senzaționala viteză de 30 km/h, punând în pericol viața zecilor de muncitori care își beau berea și se sprijină zilnic în sapă pe această arteră.

„Domle, este inacceptabil. În Constanța de azi să circuli cu 30 km pe oră este o crimă. Mai ales pe b-dul Aurel Vlaicu, unde eu am vrut să fac un drum la liniștii și prieteniei. Știți câte relații s-au sudat în trafic între șoferi, așteptând cu orele să străbată 2 km? Am crezut că dacă fac șanțuri din metru în metru scăpăm de boala vitezei, dar iată că nu e așa. Voi lua măsuri drastice”, a declarat Chițac.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Primarul spune că pe lângă cele 20 de radare fixe, va mai mai amenaja și încă 7 sensuri giratorii și va mai deschide și alte 9 șantiere de lucrări.

„Rog șoferii să nu mai meargă cu viteză. La 30 km/h nici nu ai timp de reacție dacă dintr-un excavator sau dintr-un șanț îți sare un muncitor în față. Să fim raționali”, a mai adăugat primarul Constanței.

Actualitate