În cadrul ședinței, au fost validate mandatele a 4 noi consilieri locali, Meca Alina, Oboroceanu Adrian, Procop Sandu și Srugariu Violeta.

De asemenea, consilierii locali au aprobat  taxele și impozitelor locale pentru anul 2019 și au acordat ajutoare de urgență pentru doi locuitori ai comunei Poarta Albă, aflați în dificultate materiale.

Foarte important, la propunerea primarului Vasile Delicoti, consilierii locali au fost de acord cu scutirea de la plata majorărilor de intârziere și obligații la bugetul local, datorate de către contribuabilii persoane juridice și persoane fizice de pe raza administrativ-teritorială a comunei Poarta Albă, ceea ce înseamnă un mare ajutor pentru sute de localnici care nu au avut posibilități materiale pentru a-și achita taxele și impozitele către bugetul local. Totodată, aleșii locali au votat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Consiliului Local Comunal pentru anul 2018 – luna IUNIE, precum și aprobarea alipirii a două terenuri situate în intravilanul comunei Poarta Albă, respectiv A 806/2/2 și A 811/2/2. Tot în cadrul ședinței a fost aprobată și actualizarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Poarta Albă.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.