Umor

Constanța, anul 1991. Dovada primului cocalar din România, pe linia 102

Editare foto: Constanta de Azi. Sursa foto originala: garciacavalera.ro

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 ianuarie, 2020

Constănțeanul Serghei Fitil, zis Mațe (65 de ani) ne-a trimis o fotografie de pe vremea când era flăcău, susținând că el este primul cocalar al țării, care bloca tramvaie în trafic.

Păi, băi rapandulelor, să vă zic eu cum stătea treaba – că acuma s-a isterizat ăștia pă tot internetu’ ăsta cu mucea ăla care s-a pus în fața tramvaiului – păi când făceam io d-astea, ta-su lu’ ăla încă era virgin, hăhăhă!“, explică nea Fitil arătându-ne o fotografie.

În ’91, Dacie roșie în toată Constanța asta aveam io și cu încă unu’, care fusese mare sculă pe la partid și acum e mare sculă pe la București, mânca-mi-ar ***a, că după Revoluție n-avea nici bani de benzină. Și io aveam la Dacie volan dă Mustang, ține minte, bă, Labiș!

Ce făceam… După ce luam țigările din port și le duceam la Piața Chiliei, mai băgam o taximetrie, așa din mers, lăsam fetele la Beteu, că intrau pă tură. Până terminau zdrențele ca să le duc înapoi acasă, eu mă dădeam o tură prin oraș și vânam tramvaie, hăhăhăhă! Bă, deci mă puneam în fața lor și mă zdrăngănea vatmanii cu clopoțelul ăla de mă p**** pă mine de râs“, povestește bărbatul.

Bineînțeles, după cum ne-a povestit, blocatul tramvaielor nu era singura aroganță a lui Serghei.

Acuma se c*** ășia pă ei cu parcatul aiurea… Că ei dacă se pun cu merțanu’ pă locurile de hadicapați zice că e mare șmecherie. Păi bă, neterminaților, io urcam cu botul mașinii pă treptele primăriei, c-așa vroia p*** mea. Când mă vedea Neagoe că vin, îl punea pă unu’ care era paznic să-mi aducă un whisky, numai ca să plec dreacu d-acolo, hăhăhă!“.

Dacă era Feisbuc și internet pă vremea mea, păi eu ajungeam primar, nu Mazăre, bă distrușilor. Oricum, n-am vrut io să mă bag, că ăștia trăgeau de mine, da’ le-am zis că mă p** pe primăria lor. Apropo, hai să-ți zic cum m-am c**** în Cazino după ce mă dusesem în cap la un barbut cu niște milițieni de la Rutieră… Bă, dacă te duci, găsești hândelu’ acolo, că nu l-a curățat nici dreacu, hăhăhăhă!“.

Și ne-ar mai fi povestit nea Fitil multe, însă a venit asistenta și ne-a spus că se apropie ora de somn.

M-au băgat aicea la azilul ăsta de c*** și acuma stau și bag depresia în babele astea senile, hăhăhă! Îi mai zic la câte una: <Haide, bre, că ți-a venit pensia!>. Pac! S-o vezi cum face ochii mari și țâșnește din scaun. Apoi i-o dau cu: <stai, bre, dreacu jos, c-am glumit!>. Se așează supărată, o mai las cinci minute și iar: <Pensia! A venit pensia!> și ea sare iar din scaun și tot așa, hăhăhăhă!“.

Editare foto: Constanta de Azi. Sursa foto originala: garciacavalera.ro

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate