Umor

Constanța, înfrățită cu pădurea lui King Julien. „Maraciucă și schimb de experiență pentru întreținerea bălăriilor!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 iulie, 2021

Mergând pe linia înfrățirilor cu țări și orașe care nu interesează pe nimeni, primarul Vergil Chițac a făcut un alt pas important pentru binele Constanței: a semnat un acord de înfrățire cu pădurea regelui Julien din Madagascar.

Chițac și regele Julien au trecut în revistă stadiul actual al demersurilor privind menținerea unui nivel ridicat al bălăriilor din Constanța, pentru a fi atins cât mai repede statutul de oraș bananier.

De asemenea, regele Julien a subliniat că este importantă și producția de maraciucă pentru constănțeni. „Le dai oamenilor maraciucă și faci ce vrei, că pe ei nu-i mai interesează! Ha ha!“, l-a sfătuit regele pe primarul Chițac.

Regele Julien spune că este bucuros să reia relațiile cu Constanța, după ce tot el l-a găzduit o vreme bună și pe fostul primar, Radu Mazăre. El i-a transmis primarului Chițac că, dacă se strică treaba, oricând este așteptat la palatul din Madagascar.

Actualitate