Isterie maximă, atacuri de panică și cozi de sute de metri, după ce la Constanța s-a deschis primul barbershop unde se face și epilare inghinală. Bărbații sunt în pragul fericirii că de acum pot scăpa nu doar de părul de pe cap, ci și de cel dintre picioare.

Loredan Pârțulescu este unul dintre clienții care zilnic vine la barbershop pentru a-și aranja părul și barba deasă. „Cum să vă zic, este ceva woaw. Înainte veneam pentru Forfecuță, așa îl alint eu pe superbul domn de acolo care mă tunde, care mă înțelege din priviri ce îmi doresc. Pentru păruleț, bineînțeles, nu vă gândiți la prostii. Acum, rezolv două probleme în același timp. Forfecuță își face treaba acolo sus, iar Marceluș mă face frumos colo jos. Sunt happy…”, ne-a povestiti Loredan în timp ce aștepta la coadă.

În fața lui, o namilă de om, cu mușchii pleznind prin tricoul cu 4 numere mai mici, tatuat din cap până în picioare, se legăna nervos de pe un picior pe altul. „E imposibil așa ceva. Stăm de 2 ore aici în soare pentru un epilat. Bătaie de joc. Ieri am fost la manichirustă și am așteptat doar 10 minute, de ce nu se organizează și ei? De ce?”, se răstea cu o voce pițigăiată, probabil de la hormonii și steroizii injectați, Terțian Luis Efeminescu.

Așteptarea nu a fost lipsită și de incidente violente. Mai mulți clienți și-au adresat cuvinte grele, precum „proasto” și „nesimțito”, și totul a degenerat într-o bătaie cu poșete și apoi o păruială.

(Visited 1.902 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.