Umor

Criminaliștii încă îi mai caută pe cei 7 cumpăneni care nu au votat cu Mariana Gâju

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 decembrie, 2021

După ce pe internet a apărut o înregistrare în care primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, aranjează lucrurile în stil mafiot, pentru ca un adversar politic să fie bătut, tot mai multe informații dubioase ies la suprafață.

Este știut faptul că în Cumpăna cine nu votează cu Gâju nu este luat la ochi buni de către primăriță. În mod misterios, șapte cumpăneni ar fi dispărut din peisaj după alegerile locale din 2020. Vocile din sat spun că aceștia au avut tupeul să nu voteze cu Mariana Gâju.

Potrivit criminaliștilor, care încă îi caută pe cei șapte bărbați, se pare că aceștia s-au dus la pâine/cârciumă și n-au mai venit acasă. Coincidență? Nu știm, nimeni nu știe. Practic, dracu știe!

De asemenea, surse la fel de dubioase, ne-au transmis că tot mai mulți cumpăneni sunt văzuți având degete lipsă de la mâini, unii șchiopătează în timp ce alții se îmbolnăvesc în mod misterios, peste noapte. „Nu mai credeți toate prostiile care apar pe internet. Da, oamenii se mai înbolnăvesc și dispar. Cel mai probabil e de la COVID“, ne-a spus unul dintre apropiații primăriței.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate