După ce pe internet a apărut o înregistrare în care primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, aranjează lucrurile în stil mafiot, pentru ca un adversar politic să fie bătut, tot mai multe informații dubioase ies la suprafață.

Este știut faptul că în Cumpăna cine nu votează cu Gâju nu este luat la ochi buni de către primăriță. În mod misterios, șapte cumpăneni ar fi dispărut din peisaj după alegerile locale din 2020. Vocile din sat spun că aceștia au avut tupeul să nu voteze cu Mariana Gâju.

Potrivit criminaliștilor, care încă îi caută pe cei șapte bărbați, se pare că aceștia s-au dus la pâine/cârciumă și n-au mai venit acasă. Coincidență? Nu știm, nimeni nu știe. Practic, dracu știe!

De asemenea, surse la fel de dubioase, ne-au transmis că tot mai mulți cumpăneni sunt văzuți având degete lipsă de la mâini, unii șchiopătează în timp ce alții se îmbolnăvesc în mod misterios, peste noapte. „Nu mai credeți toate prostiile care apar pe internet. Da, oamenii se mai înbolnăvesc și dispar. Cel mai probabil e de la COVID“, ne-a spus unul dintre apropiații primăriței.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

(Visited 3.294 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.