Ai văzut vreodată o mașină care dă cu spatele și te-ai gândit: „ce mi-ar plăcea acum să merg prin spatele acelei mașini ca un nesimțit căruia nu-i pasă“? Nici noi, dar am creat un mic ghid care te va ajuta să o faci corect, în speranța că selecția naturală va contribui la estomparea creșterii alarmante a populației.

Locul în care te afli este esențial pentru a mări șansele de succes. Îți sugerăm parcarea unui supermarket aglomerat, cum ar fi Lidl sau Kaufland. Spre exemplu, încearcă la Lidl-ul din Tomis 3 și cu siguranță vei reuși să marchezi.

O altă sugestie ar fi să aștepți zilele cu vreme nasoală, când vizibilitatea șoferilor este redusă din cauza geamurilor aburite și când toți se grăbesc să ajungă cât mai repede acasă.

Fii atent ca mașina să nu fie una prea modernă, că astea sunt dotate cu senzori de parcare ce te-ar da de gol imediat.

Bun, acum că am stabilit locul și condițiile, următoarea etapă este să cauți mașinile parcate cu fața spre interior și spatele spre drumul care duce spre ieșirea din parcare. Faptul că mașina se mișcă înapoi, adică opusul la înainte, ar trebui să fie un indiciu bun că aia este ținta ta.

NOTĂ: Niciodată să nu apari în fața unei mașini al cărei șofer vrea să iasă cu fața, pentru că acesta te va vedea și va opri brusc, stricându-ți toată surpriza.

Revenind… De îndată ce ai depistat o mașină aflată în marșalier, mergi calm direct în spatele ei. Nu sta să te gândești prea mult, pur și simplu fă-o! Este de datoria șoferului să se oprească din mișcare, nu a ta, deși ești pe un drum și nu ar trebui să fii acolo. E ca și când ai pus proverbialul picior în prag deși, după toată treaba asta, este posibil să nu mai ai, literalmente, un picor pe care să-l pui pe vreun prag. Dar nu asta contează.

Indiferent de rezeultat, fie că ai fost lovit ușor, te-a dărâmat și a trecut peste tine sau că șoferul te-a văzut la timp, pur și simplu holbează-te ca și când EL este de vină, nu tu, pentru că te-ai pus în calea unei mașini aflate în mișcare. Fă scandal, amenință că-l dai în judecată, strică-i ziua.

N-ai pentru ce!

 

(Visited 348 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.