Polițiștii au intervenit la peste 8.000 de evenimente și au reținut peste 900 de permise de conducere, în ziua de Ajun și primele două zile de Crăciun.

„Va rugam sa intelegeti ca nerespectarea regulilor rutiere va poate costa viata! Si mai intelegeti ceva, Sarbatori sunt si la anul… si peste doi ani… si peste 10 ani… si peste 50 de ani.

Nu va mai grabiti, pentru ca o ora pe care credeti ca o castigati va poate costa viata! Daca esti la volan si vezi acest mesaj, inchide imediat telefonul… esti in pericol sa faci un accident!

Daca esti pasager, citeste cu voce tare sa auda si soferul!

P. S. Multumim politistilor rutieri si tuturor salvatorilor pompieri care au facut eforturi supraomenesti pentru a salva persoanele incarcerate!”, era mesajul disperat de Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

Exact în acest timp, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul Sorin Oară, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în ziua de Crăciun circulând cu o viteză mult peste limita acceptată de lege.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Vâlcea, citate de Agerpres, Sorin Oară a fost depistat în localitatea Slătioara, în cadrul unei acţiuni organizate pentru reducerea riscului rutier pe drumurile din judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă. Şeful Poliţiei judeţului Vâlcea a fost înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, deşi limita legală pe sectorul de drum respectiv este de 70 de km/h. Poliţia din Horezu i-a reţinut permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile.

 

(Visited 378 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.