Timp Liber

Cum trebuie să completezi formularul de înregistrare pe o platformă iGaming în mod corect

Scris de 
 pe data 
7 iulie, 2023

Formularul de înscriere reprezintă modalitatea prin care un jucător obține acces la serviciile unei platforme iGaming. Experții top casino online au creat un ghid rapid pentru completarea corectă a acestui formular, din care vei afla care sunt informațiile pe care trebuie să le furnizeze noul membru, ce nu trebuie să facă acesta la înregistrare și care sunt avantajele oferite de un cont la cazinou.

Care sunt datele solicitate de operatorii iGaming jucătorilor care își deschid un cont online?

La momentul completării formularului de înregistrare pe o platformă iGaming este necesară furnizarea unor date cu caracter sensibil (informații personale despre identitatea jucătorului). În ciuda politicii GDPR (politica de protejare a datelor cu caracter personal) operatorii de jocuri de noroc beneficiază de dreptul de a solicita astfel de informații.

Acestea vor fi utilizate pentru verificarea identității (procedura KYC) având drept scop justificarea vârstei și pentru monitorizarea tranzacțiilor derulate de membrul cazinoului. Din această categorie fac parte următoarele informații:

  • Numele de familie și prenumele jucătorului
  • Data de naștere și codul numeric personal al viitorului membru
  • Adresa de email și numărul de telefon mobil al jucătorului
  • Adresa de domiciliu completă

Toate informațiile introduse de jucător trebuie dovedite de acesta în cadrul procedurii obligatorii cunoscute în lumea jocurilor de noroc drept “Know you client” (Cunoaște-ți clientul) – KYC. Operatorii iGaming stochează aceste informații într-un mediu securizat și le transmit mai departe în cazul solicitărilor întemeiate din punct de vedere legal (de exemplu, la solicitarea autorităților fiscale – ANAF).

Care sunt bonusurile oferite la completarea formularului de înregistrare într-un cazinou online?

Principalul bonusuri care se obține ca urmare a completării formularului de înscriere este de exclusive bonusuri de bun venit, care poate fi activată atât în timpul procesului de completare, cât și după finalizarea procedurii. De asemenea, mai sunt acordate și alte recompense precum bonusul de verificarea identității și bonificații pentru verificarea emailului și a numărului de telefon.

Ce nu trebuie să facă un jucător atunci când completează formularul de înregistrare pe o platformă iGaming?

Nu este permisă utilizarea unor date incorecte, eronate și care nu aparțin persoanei care deschide contul de jucător și care nu pot fi validate prin documente oficiale, iar în cazul în care se folosesc aceste informații, atunci contul înregistrat va fi blocat și apoi șters din baza de date a operatorului de cazino. Crearea unui cont de către o persoană minoră (cu vârsta sub 18 ani) sau de către un jucător care este rezident într-o țară în care jocurile de noroc sunt interzise nu este permisă.

Înregistrarea de conturi multiple având ca obiectiv accesarea unor bonificații (abuzul de bonusuri) este interzisă și duce la restricționarea accesului la toate aceste conturi care, ulterior, vor fi șterse. Jucătorii cu probleme legate de jocurile de noroc nu beneficiază de dreptul înregistrării unui cont pe o platformă iGaming.

Nu este permisă utilizarea unor metode de plată care nu aparțin titlularului de cont (carduri bancare, portofele electronice, etc). Validarea informațiilor trebuie îndeplinită în termenul specificat în clauzele din secțiunea cu Condiții și Termeni ai cazinoului (perioada obligatorie de confirmare KYC este de 30 zile). Contul de jucător trebuie să fie personal, să deservească doar titularul contului și să fie utilizat în mod exclusiv doar de către acesta.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate