După afișarea rezultatelor de la europarlamentare, cu mic cu mare și fiecare cum a putut, locuitorii din comuna Cumpăna și-au făcut catrafusele și pentru câteva zile au plecat să locuiască pe la rudele din Constanța sau împrejurimi.

Motivul? Oamenii spun că după primele secunde în care a văzut rezultatele pe comună, primărița PSD Mariana Gâju a intrat într-un maraton de isterie. Intensitatea zbierăturilor a fost atât de puternică încât cumpănenii nu se mai puteau odihni.

Martorii spun că, în toiul nopții, primărița a luat-o de nebună pe străzi, dând cu șutu-n porțile oamenilor și strigând cuvinte precum: „Rușine obrazului! Trădători! Unde sunt cumpănenii mei! V-am crescut ca o mamă! V-am botezat pruncii! Trădători! Cum adică 16 la sută!? 16 la sută! Am ajus de râsul lumii! Rușine obrazului! Rușine obrazului!“, urmate de o serie de onomatopee ciudate, pe care nu le putem reproduce în scris. Totodată, Obrazul ne-a transmis că sub nicio formă nu se simte rușinat.

Nimeni nu a îndrăznit să apară în calea primăriței furioase, nici măcar soțul ei, despre care gurile rele spun că încă nu a primit permisiunea de a ieși din camera sa încă de la Revelion.

Ne bucurăm că suntem bine cu toții!“, spune un funcționar public care abia ieșise din dulapul în care se închisese încă de duminică.

La momentul redactării acestei știri, sursele ne-au transmis că Mariana Gâju, din cauză că-și pierduse glasul, și-a luat un aragat pe care l-a pus să strige în locul ei. Cu toate acestea, omul este tolerabil în comparație cu șefa sa, iar cei mai mulți cumpăneni spun că abia așteaptă alegerile pentru Primărie, sperând că, în cele din urmă, Mariana Gâju „se va duce dracului“.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 16.932 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.