Umor

Daboo și Cin-Cin salută noii absolvenți de la Univ. Ovidius. „Pentru angajare, doar cu diplomele în original”

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 iunie, 2021

Prilej de mare bucurie astăzi la Universitatea Ovidius. O nouă promoție de studenți a absolvit cu brio cursurile celei mai prestigioase universități constănțene.

Daboo și Cin Cin, cei mai mari angajatori din rândul absolvenților ovidieni, salută noua promoție și se declară încântați de pregătirea tinerilor care fac astfel pasul de pe holurile facultăților spre locul de muncă.

„Cei mai buni shaormari de la Universitatea Ovidius îi am de la ASE. Și cei de la Protecția Mediului sunt buni, de cei de la Drept nu mai vorbesc. Păi îți fac băieții ăștia un kebab de îți lingi degetele. Profesioniști”, spune nea Titi Cudetoate, șef departament Shaworma și Țațiki din cadrul companiei Cin Cin.

De asemenea, la mare căutare sunt și pizzerii de la Facultatea de Construcții, iar cele mai bune vânzătoare sunt fetele de la Jurnalism și Litere.

În același timp, reprezentanții Daboo se declară mândri că pot oferi tinerilor șansa de a lucra într-o companie nemțească. „Daboo este cel mai mare brand de kebab din Germania. Dacă orădenii și clujenii au Bosch, Mercedes sau Porsche, noi la Constanța avem Daboo, tot brand german. Iar aici găsim cea mai bună forță de muncă. Spre exemplu, avem în departamentul „Lipii&Chifle” doi doctoranzi de la Ovidius. Este foarte bună colaborarea cu Universitatea”, a povestit și Markus Farausturoy.

Conducerea Universității Ovidius se declară încântată de colaborarea cu marii angajatori locali, anunțând că de la anul absolvenții vor putea începe stagii de internship inclusiv la Rumen și „La nașu și finu”.

Actualitate