“Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum adică?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul?

Nu înțeleg efectiv. Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi, atât reții’, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a vorbit şi despre faptul că femeile care urmează să devină mame petrec foarte mult timp pe forumuri, cerând şi oferind tot felul de sfaturi, lucru cu care nu este de acord.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă. Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?

Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto femei sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el. Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demențe”, a mai zis Dana Budeanu.

Amintim că, în aceste zile, Dana Budeanu, cunoscută drept specialistă și critic de modă, a scandalizat opinia publică când printr-un mesaj al ei postat pe Facebook le-a jignit pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele „Dăruiește Viață”, asociația care construiește, doar din donații, primul spital din România dedicat copiilor bolnavi de cancer. La finalizarea lucrărilor, spitalul va fi donat către Asociație statului român.

Mesajul a fost jignitor, totodată, și la adresa a peste 260.000 de români și 1.700 de companii, care au donat pentru acest proiect. Reamintim că, în august, celebra trupă Metallica a donat 250.000 de euro tot pentru viitorul spital. În urma acestor reacții, PRO TV a încheiat colaborarea cu Dana Budeanu.

Sursa: US24 News

(Visited 9.069 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.