Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat.

PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător.

PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.“, a transmis conducerea postului PRO TV pe pagina de Facebook.

Amintim că, în aceste zile, Dana Budeanu, cunoscută drept specialistă și critic de modă, a scandalizat opinia publică când printr-un mesaj al ei postat pe Facebook le-a jignit pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele „Dăruiește Viață”, asociația care construiește, doar din donații, primul spital din România dedicat copiilor bolnavi de cancer. La finalizarea lucrărilor, spitalul va fi donat către Asociație statului român.

Mesajul a fost jignitor, totodată, și la adresa a peste 260.000 de români și 1.700 de companii, care au donat pentru acest proiect. Reamintim că, în august, celebra trupă Metallica a donat 250.000 de euro tot pentru viitorul spital.

Dana Budeanu mai este cunoscută și pentru relațiile cu Viorica Dăncilă și Elena Udrea. Presa centrală a relatat că Budeanu este stilista care se ocupă de vestimentația premierului demis Viorica Dăncilă. Cât despre relația cu Elena Udrea, Budeanu a fost, așa cum tot presa a relatat recent, una dintre nașele de botez a fetiței Elenei Udrea și cea care a semnat creațiile vestimentare, pentru botezul care a avut loc în septembrie, atât pentru copil, cât și pentru fostul ministru al Dezvoltării.

Gabriela Firea, care a distribuit postarea Danei Budeanu, a susținut că nu îi sunt recunoscute meritele în ridicarea acestui spital, pentru că terenul pe care este construit se află în proprietatea municipalității și valorează 1 milion de euro.

Cu toate acestea, tot în cursul zilei de joi, fondatoarele asociației Dăruiește Viață au prezentat documentele care o contrazic pe Gabriela Firea. Ele au publicat Extrasul de carte funciară pentru terenul pe care se ridică spitalul, în care la rubrica „Proprietari” apare mențiunea „Statul român”. Detalii AICI

 

(Visited 1.488 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.