Sănătate

Dotări de 400.000 lei pentru deschiderea unui cabinet de obstetrică-ginecologie la Centrul de Sănătate Năvodari

Cabinetul va fi amenajat și dotatat cu ajutorul Rompetrol.

Scris de 
 pe data 
8 septembrie, 2022

Primarul Florin Chelaru a anunțat deschiderea unui cabinet de obstetrică-ginecologie în cadrul Centrului de Sănătate Năvodari. Proiectul este în valoare de 410.000 lei și va fi realizat cu sprijinul Rompetrol.

„Am primit numeroase solicitări pentru ca în Centrul de Sănătate Năvodari să deschidem un cabinet de obstetrică-ginecologie. Așa că ne-am pus pe treabă și, alături de partenerii noștri, vă putem da această veste grozavă!

Proiectul este în valoare de 410.000 lei și constă în amenajarea și dotarea completă a unui cabinet de obstetrică-ginecologie.

Contractul a fost semnat, plata a fost efectuată, urmează achiziția tuturor echipamentelor medicale, de la ecograf, colposcop optic, sterilizator autoclav cu osmoza, cardiograf monitor fetal până la întreg intrumentarul și mobilierul medical specific.

Mulțumesc Rompetrol pentru susținerea proiectelor, mulțumesc Spitalului Județean și CJC pentru eforturile depuse în a dezvolta Centrul de Sănătate Năvodari. Împreună facem echipă bună pentru sănătatea orașului nostru!”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Actualitate