Umor

De Halloween, Teodosie scoate la vânzare icoane cu Sfântul Beelzebut, spaima sărakilor și ocrotitorul banului

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 octombrie, 2021

Moment emoționant la Arhiepiscopia Tomisului! ÎPS Teodosie scoate la vânzare icoane ce îl reprezintă pe Sfântul Beelzebut, mare ocrotitor al banului, spaimă a sărakilor, binefăcător al grandomanilor, manipulator al maselor, curățător al dosarelor, jupân al pupincuriștilor în sutană, dădător de merțan, făurar al cutiei milei, maestru al ipocriziei, spălător al averilor obținute fraudulos, primitor al nesimțitelor șpăgi, gardian al desfârului de la Teologie, mare scrib copy/paste de doctorate, aruncător de ură și dezbinare, inventator al „Paștele e când vrea p** mea“, mânuitor al linguriței cu microbi, sfidător al sfidătorilor, tatăl aroganților frustrați și, nu în ultimul rând, ctitor al hotelurilor de lux cu călugări.

Icoana a fost lansată în această mare săptâmână a postului de Halăuin, în care cu toții ne facem chip cioplit în dovleac. Orice creștin o poate cumpăra online, pentru că acum avem și PayPal“, a transmis Euglen Tănăsescu, inginer, preot, jurnalist, sculer matrițer, doctor în arta țesutului la război, pliciuitor de muște, amestecător în tocăniță, malahist specializat în conținut online asiatic și purtător de vorbe al Arhiepiscopiei.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate