Actualitate Umor

De Valentine’s Day, Teodosie va avea o cină romantică cu un teanc de bani. „Iubitele mele miliarde!“

IPS Teodosie Petrescu, editare foto, Constanta de Azi
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 februarie, 2023

Valentine’s Day va fi o zi foarte emoționantă pentru arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, care va profita de ocazie pentru a-și mărturisi dragostea pentru banii pe care îi are.

„Ne-am gândit să-i facem o surpriză preasfințitului nostru suprem și să-i organizăm o cină romantică cu ceea ce el iubește cel mai mult pe lumea asta: banii și puterea!“, explică argatul lui Teodosie, preotul-inginer, jurnalist, psiholog și spărgător de nuci, Euglen Tănăsescu. „Va fi ceva intim, cu multe lumânări, o cină și foarte, dar foarte mulți bani. Așa cum îi place preasfinției sale!“

Admitere Ovidius Constanta 2023

Teodosie le-a spus argaților săi că acesta va fi cel mai frumos Valentine’s Day din viața lui. „Mirosul vostru îmbătător mă face să-i afurisesc pe cei care refuză să mi vă dea mie. Cu voi și numai cu voi sunt cu adevărat preafericit”, a exclamat ierarhul în timp ce își trecea prin barbă un teanc gros cu bancnote de 500 de euro.

Actualitate