Alexandru, băiețelul de 8 ani din comuna constănțeană Pecineaga, a fost găsit mort, trupul său fiind scos din bazinul cu dejecții de la Pecineaga, unde se bănuia că ar fi căzut.

Deși timp de 4 zile pompieri și scafandri l-au căutat în cele două bazine, corpul copilului a ieșit la suprafață într-unul dintre bazinele de dejecții, fiind găsiut de doi paznici din apropiere, în jurul orei 8.30.

Ieri, autoritățile stopaseră căutările în cele două bazine după ce nu au găsit nimic după mai multe zile de căutări, concluzionând că trupul lui Alexandru nu se afla acolo.

Copilul dispăruse de sâmbătă de la prânz din fața casei unde se juca.

De sâmbătă și până astăzi, Alexandru a fost căutat zilnic de sute de polițiști, jandarmi și numeroși voluntari.

Informarea oficială a IPJ Constanța:

Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

A fost schimbată încadrarea juridică în infracțiunea de ucidere din culpă, fiind deschis un dosar penal in rem

 

(Visited 12.580 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.