Umor

Dramă! Bombardier constănțean și-a agățat poșeta la ieșirea dintr-un barbershop

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
17 iunie, 2020

Clipe de groază trăite de un tânăr bombardier din Constanța, după ce și-a agățat și rupt poșeta de clanța ușii unui barbershop din oraș.

„De ce mie, boss!? De ce eu, boss!?“, striga Christofor Lampadariu (25 de ani) pe trotuarul din fața barbershop-ului.

Urletele tânărului bombardier au atras atenția și compasiunea câtorva dintre trecători, care și-au arătat mila și i-au împrumutat creme pentru mânuțe și fățucă, ca să-i mai aline durerea.

Christofor spune că nu va mai călca în viața lui în acel barbershop pentru că „este plin de capcane aicea, boss! Poți de unde să ai idee dacă n-o pățește și altcuiva?“.

I-am sugerat că poate data viitoare va încerca o frizerie, la fel ca cele în care îl ducea mă-sa când era mic și, la fel ca acum, dependent de banii ei.

„Frizerie, boss?! Ce-ai, boss, ești sărac?! Mai există d-astea?! Ce dreacu, boss! Să-ți faci tu selfie cu tanti frizerița, că eu am heirsteilist, boss! ‘Te dreacu de sărăkie!“, ne-a declarat Christofor.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate