Constanța este mai bogată cu 13 ceasuri stradale achiziționate de primarul Vergil Chițac fix când orașul avea cea mai mare nevoie de acestea. „Era și timpul! Uraa!“, au spus mii de constănțeni în timp ce-și aruncau în mare telefoanele mobile și ceasurile de la mâini. Cu toate acestea, reprezentanții administrației locale au constatat că ceasurile, care au și GPS (pentru că mai toți constănțenii și-au dorit ca acestea să fie prevăzute cu așa ceva), au fost livrate fără baterii.

Ca să nu dezamăgească, așteptările fiind destul de mari, primarul Chițac a comandat imediat mai multe seturi de baterii la 6.000 de euro bucata. „Le-am luat pe cele mai ieftine de pe piață, că să nu mai fiu criticat că arunc banii publici pe fereastră. 777 sunt cele mai bune baterii raport preț-calitate, toată lumea știe asta“, a spus primarul.

Uitați ce scrie aicea: batăriz nat includăd! Vedeți? Dar e ceva normal, e o cutumă europeană“, explică și George Măndilă, consilierul primarului Chițac. „Deci trebuiau luate și baterii, că altfel ne făceam fix de tot c@#atul! Oricum, eu le-am zis că trebuiau luate Rolex-uri, nu sărăciile astea la 4.200 de euro“.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 991 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.