Timp Liber

Ești pentru prima dată la un cazinou și vrei să câștigi?

În cazul în care ești și tu un începător la cazino cu siguranță că te-ai întrebat măcar o dată care sunt cele mai bune jocuri pentru începători.

Scris de 
 pe data 
2 mai, 2022

O întrebare foarte bună cu multe posibile răspunsuri. Unii cred că cele mai simple jocuri sunt cele la care jucătorii se înghesuie. Ori poate că te gândești că cele mai potrivite jocuri pentru un începător sunt cele ușor de înțeles sau cele la care poți câștiga ușor bani. La un cazinou online este mai simplu să cauți jocurile perfecte pentru un începător întrucât ți se oferă opțiunea de a te juca gratuit dacă ești pentru prima dată la un joc.

Adevărul este că cel mai ușor joc pentru tine este cel pe care vei rămâne să îl joci de-a lungul timpului la cazino. Majoritatea dintre cei care deja au o experiență destul de mare la cazino îți vor spune despre cum s-au îndrăgostit de jocul de poker de la masă sau despre cum au reușit să câștige marele jackpot la sloturi. Astfel, după ce a trecut destul de mult timp de atunci, aceștia s-au întors tot la același cazino și, mai important, la aceleași jocuri. În cazul în care nu ești sigur de unde să începi, în continuare îți voi prezenta câteva jocuri la care poți începe dacă ești începător.

Sloturile pot fi salvarea ta

Evident, printre cele mai menționate jocuri pentru începători sunt sloturile și pe bună dreptate, deoarece sunt cele mai ușoare jocuri la care te poți juca fiind un începător. Avantajul este că dacă vei dori să te joci din confortul casei tale la sloturile preferate o vei putea face. În schimb, dacă vei vrea să simți atmosfera dintr-un cazino fizic la fel de bine vei putea să mergi la oricare cazino dorești deoarece sloturile vor fi prezente în oricare dintre ele. Pentru sloturi nu există vreo cunoștință pe care trebuie să o deții înainte de a începe să joci. Tot ce trebuie să faci este fie să depui bani pe site fie să introduci direct în aparat, să alegi câți bani vrei să folosești, să apeși pe butonul de spin și să te aștepți la ce este mai bun.

Simplitatea sloturilor este ceea ce le face un joc perfect pentru cei care sunt la început. Chiar dacă de-a lungul timpului sloturile au suferit mici modificări în ce privește funcționalitatea și aspectul lor, ideea principală din spatele sloturilor a rămas exact aceeași. În cazul în care ești nou la sloturi și încă nu știi cum se joacă s-ar putea să îți placă din prima. Fiecare jucător experimentat deja are un anumit joc de la sloturi preferat și un alt avantaj este că ți se vor oferi numeroase bonusuri, rotiri gratuite sau multiplicari.

Un alt avantaj al sloturilor pentru cei începători este că există o varietate foarte mare din care poți alege. Poți alege sloturi care au 3 rânduri, 5 rânduri, 7 rânduri, sloturi video, jackpot-uri sau chiar sloturi progresive. Este important să cunoști câte puțin și despre programele cu care funcționează aceste sloturi și despre dezvoltatorii lor. Unora încă le place aspectul clasic al sloturilor și își doresc să aibă o experiență cât mai autentică în timp ce alții vor dori să profite de comoditatea de a se juca din confortul casei sau din orice colț al lumii la unul dintre cazinourile online.

Încearcă ruleta

Ruleta este un alt joc foarte popular în rândul celor începători la un cazino și chiar și pentru jucătorii ceva mai experimentați. Ceea ce a făcut ruleta un joc atât de popular este necesitatea unui efort minim pentru a fi jucată. Trebuie doar să găsești o masă liberă, să îți pui punctele sau banii jos și să aștepți ca dealerul să învârtă roata pe numărul sau culoarea pe care tu le-ai ales. Șansele la acest joc sunt de 35 la 1, fiind 35 de numere, iar lucrul cel mai important pentru un jucător nou la ruletă este să învețe să o joace așa cum trebuie.

Chiar dacă ruleta este genul de joc la care vei avea nevoie de anumite cunoștințe, precum și strategii, aceste lucruri nu schimbă faptul că ruleta este un joc ideal pentru începători. Indiferent în ce loc vei juca, regulile de la ruletă vor rămâne aceleași: dacă pariul tău a fost plasat pe numărul sau culoarea care trebuie atunci vei câștiga. Un alt motiv pentru care ruleta poate să fie un joc excelent pentru un începător este durata medie de joc mai mare decât la sloturi spre exemplu.

Poți să te joci pentru foarte mult timp la ruletă fără să ai frica că vei pierde o grămadă de bani, acest lucru fiind posibil și în timp ce înveți să joci jocul. Nevada este una dintre capitalele pariurilor și chiar destinația unde foarte mulți aleg să își petreacă timpul atunci când au ocazia. Așadar, nu ar trebui să te mire faptul că ruleta se numără printre cele mai bune jocuri pentru un începător chiar și la cazinourile din Las Vegas. Acest joc a apărut în secolul al 17-lea în Franța. Fiind un joc atât de vechi vei putea să regăsești și diferite variații ale sale în funcție de cazinoul pe care îl alegi.

Blackjack

Cunoscutul joc de Blackjack este și acesta pe lista pentru jucătorii începători. Chiar dacă este un joc destul de greu de învățat, un începător poate să beneficieze foarte mult de experiența pe care i-o oferă Blackjack-ul. Chiar dacă vei avea nevoie de niște cunoștințe solide pentru a putea câștiga la Blackjack, ideea este că poți să te joci cu destul de puțini bani și să pierzi la fel foarte puțin până începi să înveți jocul. Pentru început poți juca online gratuit pentru a te familiariza mai bine cu conceptul acestui joc.

Concluzie

În cazul în care nu știai de unde să începi la un cazino, iată câteva jocuri pe care ți le recomand: sloturile, ruleta, blackjack-ul, poker video sau chiar baccarat. Sloturile sunt cele mai simplu de jucat, însă la celelalte te vei distra și mai mult.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate