Conform imaginilor, după ce bărbatul este împins de un jandarm, iar femeia de un altul, cei doi se ciocnesc. Femeia coboară din cărucior și îl îmbrățișează pe bărbat, apărându-l de agresiunile forțelor de ordine.

Femeia s-a prezentat miercuri, 15 august 2018, la spitalul Floreasca acuzând dureri de cap, arsuri de trahee, dar și urme de lovituri.

În urma gazelor, îmi este foarte rău, am dureri de cap, stări de vomă, după cum se vede nu pot să vorbesc şi mă arde pe trahee plus că sunt arsă în gură, pentru că mi-au dat jet direct în faţă. Le-am spus atunci să nu mai dea cu gaze, că au dat cu gaze, fără să se facă nimic.

Eu eram în spatele lor, am văzut tot şi le-am spsu să nu mai dea cu gaze şi mi-au dat direct în faţă. Am fost în seara aceea la spital, pentru că mă simţeam foarte rău şi pe urmă am fost la IML , după cum se vede sunt şi caftită, bătută, uitaţi. Nu mai putem să respirăm, nu ştiu cu ce au dat, vrem să ştim cu ce fel de gaze au dat , în primul rând că ne-au nenorocit, efectele se văd abia după câteva zile”, a declarat Denisa Chiș, femeia în cărucior cu rotile, citată de Digi24.

 

(Visited 421 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.