Actualitate Eveniment

FOTO. Pensiune distrusă de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Pagube de aproape 30.000 de euro

Sursa foto: Digi 24.ro

Mai mulţi tineri s-au ales cu plângere penală după ce, în noaptea de Revelion, au vandalizat o pensiune pe care o închiriaseră în Centrul Capitalei. Turiştii au spart pereţii, au aruncat televizorul de la etaj şi au distrus mobilierul, pagubele produse fiind estimate la aproximativ 30.000 de euro.

Scris de 
 pe data 
3 ianuarie, 2022

Potrivit proprietarului pensiunii, grupul de petrecăreţi au spart uşi, au distrus pereţii, mobilierul şi chiar au aruncat televizorul de la etaj. Mai mult, aceştia au tăiat cablurile şi au scos camerele de supraveghere din funcţiune, transmite Digi 24.

Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara.

Am făcut plângere penală și acum așteptăm. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte.“, a declarat proprietarul pensiunii pentru Digi 24.

Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Petrecăreții vor fi cercetați penal pentru distrugere.

Click AICI pentru galerie foto.

Actualitate