După ce a rămas fără titulatura de la „Ovidius“, arhiepiscopul Tomisului, „Mache“ Teodosie și-a flexat toiagul și a anunțat că își face propria universitate de făcut bani. „Nu am nevoie de catedra lor! Bani cu nemiluita putem să facem și noi“, a tunat arhiereul.

Astfel, noua instituție de învățământ superior se va numi Universitatea Creștină „Dar din dar se face Rai“ și, bineînțeles, Teodosie va ocupa toate funcțiile de conducere posibile.

În cadrul universității lui Teodosie Petrescu vor funcționa mai multe facultăți, dintre acestea fiind anunțate Facultatea de Cât Trebuie Să Dai Pentru o Parohie, Facultatea de Iațimerțangie, Facultatea de Lumânări și alte Afaceri Duhovnicești sau Facultatea de Management Parohial pe Bază de Donații.

Bineînețeles că ne vom axa și pe studiul manipulărilor de mase, gâlceavă publică, discurs dezbinător și însămânțarea urii între semeni, așa cum e datina creștină“, a explicat preotul inginer sculer matrițer și doctor în științele aburelii, lacheul Euglen Tănăsescu. „Însă banul, facerea și înmulțirea lui este principiul de la care plecăm pentru a scoate în lume noi și noi generații de slujitori ai BOR!

(Visited 783 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.