Orașul Năvodari s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Luminițe, decorațiuni, brazi împodobiți, toate au fost montate fără a se cheltui bani publici, fiind folosite instalațiile și ornamentele din anii trecuți.

Primarul Florin Chelaru a declarat că deși „traversăm o perioadă grea din punct de vedere epidemiologic, dar nu puteam să privez năvodărenii de un strop de magie specifică sărbătorilor de iarnă”.

Luminițe colorate, ornamentele luminoase, instalații și brazi de Crăciun împodibiți, toate pentru ca cei mici și cei mari deopotrivă să se bucure de această perioadă a anului atât de mult așteptată.

„Fiindcă travsersăm și o perioadă complicată din punct de vedere economic, vă anunț că nu am cheltuit bani pentru decorarea orașului, ci am folosit instalațiile și decorațiunile din anii trecuți.

Ar fi fost păcat ca pe lângă toate greutățile și problemele cauzate de COVID să lăsăm să treacă aceste sărbători de iarnă peste orașul nostru. Năvodărenii merită un oraș frumos!”, a declarat primarul Florin Chelaru.

(Visited 808 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.