Umor

Grup de turiști străini, fascinați după ce au vizitat ruinele stadionului Farul: „Total mindfuck!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 iunie, 2018

Un grup de câțiva turiști străini, care au preferat să umble random prin Constanța, pentru a descoperi singuri frumusețile și misterele urbei, au fost super-impresionați de ruinele stadionului Farul.

Oamenii spun că cineva le-a dat un pont și câteva indicații pentru a găsi vechiul stadion. „A spus că e ca o alenă antică, lățată în palagină, uițată de lume. Nu am puțut lezista de a vedea. Foalte, foalte misto!“, spune turistul chinez, Xun Long Cai, localnic și muncitor în complexul Dragonul Roșu din Capitală.

Turiștii au putut admira vechiul teren al stadionului, pe care încă se mai pot observa mici smocuri de gazon și urmele crampoanelor lăsate în urmă cu mulți ani de fotbaliștii care alergau acolo. Cu trecerea timpului, pe stadion s-a extins vegetația sălbatică și a apărut fauna urbană, turiștii asistând chiar la împerecherea a doi maidanezi într-una dintre peluze.

Total mindfuck, my friend! Absolutely amazing! This is, com să zice in rumână? Umm… Bestial? Yes, yes, bestial! Haha!“, strigă truistul britanic Nigel Ian Quartermaine IV, care ne-a explicat cât de fascinat a fost pentru el să vadă printre scaunele din tribune mii de coji de semințe și să simtă un iz de urină, deși i s-a explicat că acel miros este, cel mai probabil, foarte proaspăt. La fel și cele câteva prezervative folosite pe care le zgândărea cu un băț.

După ce au făcut mii de poze, le-am recomandat turiștilor, pe lângă ruina Cazinoului, și alte zone la fel de sălbatice și chiar palpitante ale Constanței, cum ar fi strada Caraiman, cartierul Palas și bineînțeles, cartierul Henri Coandă, pentru o experiență multiculturală cât mai diversificată.

 

Actualitate