Umor

Hăndrălău, spitalizat de Crăciun după ce tricoul mulat i-a oprit circulația sângelui

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 decembrie, 2023

Un bărbat din Constanța a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a leșinat în plină stradă din cauza unei întreruperi a circulației sângelui către creier.

După ce a stat mai bine de 4 ore la masa de Crăciun cu rudele din Piața Griviței, Horațiu Pricomigdală (32 de ani) a decis să poarte unul dintre noile sale tricouri, recomandate pentru copii cu vârsta între 9 – 11 ani.

Martorii spun că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se admira în geamul vitrinei unui magazin de pe strada Ștefan cel Mare, pe lângă magazinul Tomis.

L-am văzut cum începuse să se clatine, se făcuse alb ca varul la față și deodată a picat lat pe pavele și într-un rahat de maidanez“, relatează un martor.

Medicii spun că Pricomigdală a avut mare noroc că în jurul său erau mai multe persoane, care au sunat imediat la Ambulanță.

Am reușit să stabilim că leșinul a fost cauzat de întreruperea circulației de sânge către creier și alte organe vitale. A trebuit să-i tăiem tricoul pentru a da voie sângelui să-i circule din nou prin corp“, spune unul dintre medici.

Pe măsură ce se apropie primăvara, autoritățile sunt îngrijorate că astfel de cazuri vor fi tot mai dese. Sălile de forță din Constanța au primit notificări să afișeze la loc vizibil avertizări cu privire la pericolul pe care îl reprezintă purtarea de tricouri cu două sau chiar trei numere mai mici.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Actualitate