Actualitate

Imagini șocante! Un copil a fost lovit de o mașină în timp ce se îndrepta către locul de joacă. VIDEO

Sursă foto: Romania Live Facebook

Imagini revoltătoare au fost surprinse duminică, 9 septembrie, în apropierea unui loc de joacă din Capitală, un copil fiind lovit de mașină în încercarea de a ajunge mai rapid către spațiul destinat relaxării.

Scris de 
 pe data 
11 septembrie, 2018

Videoclipul în care se poate observa foarte clar momentul în care un autoturism lovește în plin un copil, cel mic lovindu-se ulterior de un alt copil, a fost postat pe pagina de Facebook România Live, fiind văzut de sute de mii de oameni și stârnind sute de reacții.

Mulți dintre internauți critică șoferul, invocând faptul că acesta trebuia să fie mult mai atent având în vedere că pe drum era parcată o altă mașină care bloca vizibilitatea, alții, însă, consideră că părinții celor mici sunt vinovați, pentru că nu i-au supravegheat așa cum ar fi fost normal într-o astfel de zonă pe unde circulă vehicule.

Este un loc de joacă/parc. Era evident că oricând poate ieși un copil de după mașini. Puțin mai prudent șoferul și nu se întâmpla nimic. Bafta lor că nu a fost viteză, dar oricum le-a amestecat gânduri amândurora. Nasoală situație pentru ambele tabere” a scris Magnus Paul Saftiuc în comentarii.

Vina este a părinților copiilor că îi lasă să se joace pe stradă și nu i-au învățat să se uite înainte de a traversa strada. Șoferul nu are nicio vină, copilul a ieșit din spatele mașinii parcate, deci nu avea cum să evite impactul. Se vede și din filmuleț că mașina nu avea mai mult de 30 de km/oră”, a comentat Loris Marchini.

Din multe cometarii văd că șoferul are toată vina. Vă dați cu presupusul. În primul rând unde sunt părinții? Locul de joacă este pe gazon nu pe stradă printre mașini și șoferul nu avea deloc viteză. Nu poți opri o mașină cu viteză într-un metru și jumătate, poate chiar mai puțin. Eu sunt părinte, dar nu stau pe bancă și sparg semințe cu „Gheorghiță” uitând că am copii”, a scris Petcu Lucian.

Din fericire, după cum se poate observa în imagini, cei mici nu au fost răniți, însă acest videoclip este o dovadă a faptului că supravegherea copiilor este esențială, în special în zonele deschise circulației autovehiculelor, întrucât aceștia pot fi imprevizibili, iar o astfel de întâmplare le poate fi fatală.

 

Actualitate