Incredibila poveste de dragoste dintre Laurențiu și Lili a început în urmă cu 15 ani, pe când el, un licean virgin și grăbit că se scăpa pe el, a dat buzna în veceul din vechea autogară din piața Tomis III.

Nu mai intrasem niciodată acolo. Simțeam doar presiune și știam că vreau să mă eliberez, nu-mi păsa ce-i în jurul meu. Abia după câteva secunde, după ce m-am calmat puțin, am ridicat privirea și am văzut pereții din jurul meu“, își amintește Laurențiu.

Tânărul s-a trezit înconjurat de sute de mesaje ce încurajau împerecherea, însă nu s-ar fi gândit niciodată că unul dintre acele texte avea să-i schimbe viața, că iubirea ar putea să iasă la suprafață din veceul public al unei autogări.

Printre texte precum <Fac m*** la bărbați generoși! Rog seriozitate> sau <Mă f** în ***! 072…>, un singur mesaj i-a captat atenția și imaginația lui Laurențiu. „Parcă îl văd și acum… Era scris mărunțel și părea vechi, că era aproape șters. Îl descifrasem și zicea așa: Te vreau cu – Sau era în? Nu mai știu sigur. Deci era: <Te vreau cu/în mine. Curată, nu am nicio boală. 073…>.

Timid, a sunat și nu a fost deloc descurajat de vocea ușor răgușită, de om abia trezit din somn. Au discutat puțin și au decis să se întâlnească. Vocea de la telefon era a lui George, dar care l-a rugat să-i spună Liliana sau Lili, așa cum îl cunosc toți cei care îi trec pragul.

Deși era mai mare ca mine cu cinci ani, vă spun că nu a contat. Din câteva priviri mi-a dat lumea peste cap și am știut că vreau să-mi petrec restul vieții împreună cu Lili!“, spune Laurențiu.

De cealaltă parte, Lili își amintește că nu a simțit la fel din prima, dar că a fost oarecum atrasă de inocența lui Laurențiu.

Frate, era un puști timid, care habar n-avea pe ce lume e. După prima întâlnire i-am dat flit, dar el a continuat să vină… Și uite așa am început să vorbim mai mult, mi-a spus că taică-su e nu știu ce mare mahăr în port, că una, că alta și uite așa am ajus să-l iubesc ca proasta! Ha, ha!“, povestește Lili.

Au trecut 15 ani de atunci. Au reușit să țină relația secretă vreme de opt ani. Între timp, Laurențiu a fost dezmoștenit, iar ai lui nici nu mai vor să știe de existența lui.

Celor doi îndrăgostiți nu le-a fost ușor, însă au învățat să treacă împreună peste obstacolele vieții. Ei se bucură acum de succes pe diverse site-uri nemțești unde, câteva ore pe zi, împărtășesc live iubirea lor și cu alți oameni. Cu banii câștigați, Lili a reușit să-și termine toate operațiile începute în urmă cu câțiva ani, iar acum spune că se simte o femeie împlinită.

De Valentine’s Day, Laurențiu și Lili le transmit îndrăgostiților să lupte pentru iubirea lor, indiferent cine poartă peruca în casă, iar celor care sunt în căutarea iubirii, s-o caute pe Internet, că au șanse mai mari.

Iubiți-vă peste tot!

 

Textul acestui articol este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 957 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.