Umor

Invazie de tocilari la liceul „Ovidius“. Conducerea a angajat un bully, care să-i mai bată în pauze

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
15 septembrie, 2023

Situație dramatică la liceul Ovidius din Constanța. Conducerea instituției a anunțat că unitatea este plină ochi de tocilari și că elevii nu mai sunt bătuți în curtea școlii, ca în vremurile bune.

„Este, de-a dreptul, penibil și situația e gravă“, ne-a declarat un reprezentat al conducerii liceului. „Tocilarii de la noi vor și ei să-i imite pe cei de la Mircea, să pară și ei cool, doar că ai noștri au ajuns să tragă pe nas zahăr vanilat și apoi se jignesc cu exerciții la matematică de clasa I ! Mai mult, s-a creat și club al virginilor… Nici nu vreau să mă gândesc ce fac când se întâlnesc. Cred că joacă Dungeons & Dragons, ferească Dumnezeu!“.

Ca măsură, s-a decis angajarea unui bully profesionist, care, din când în când, să-i mai bată pe tocilari în pauze. „Nu vorbim despre călcat în picioare, ci despre o palmă după ceafă, glume pe seama unuia la care să râdă toată lumea. Pentru că ăștia, tocilarii, nici dume bune nu au în ei. E deprimant“, a completat unul dintre profesori.

„Tocilarii au ajuns să se plimbe mândri pe coridoare sau prin curtea școlii“, s-a revoltat un părinte, disperat din cauza faptului că băiatul stă toată ziua cu nasu-n cărți. „Pe vremea mea, un tocilar nici n-apuca să iasă bine în curte, că era imediat luat la șuturi. Dădeam și băieții, dădeau și fetele, eram demni, nu pămpălăi ca aștia de-acum.”

Actualitate