În fiecare an, ierarhii arhiepiscopiilor din toată ţara se strâng într-un loc secret, cum ar fi undeva prin spatele mănăstirii Agapia, pentru a participa la competiţia „Cel Mai Bun Lacheu BOR“.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie va participa şi în acest an cu cel mai credincios şi supus lacheu al său, preotul, jurnalistul, specialist pe probleme de toate felurile, MC, meteorolog, politolog, doctor în ştiinţe spaţiale, Eugen Tănăsescu.

Până în prezent, echipa formată din Teodosie şi Tănăsescu a câştigat două locuri I la competiţie, însă în ultimii doi ani, primele locuri au fost ocupate de lacheii din Suceava şi Bucureşti. Cu toate acestea, Teodosie susţine că, în tot acest timp, Tănăsescu a devenit tot mai devotat şi supus.

Cu siguranţă îi vom da pe spate. L-am învăţat foarte multe trucuri noi şi cred că, cu voia lui Dumnezeu, nu vom avea mari probleme în a câştiga marele premiu din acest an. Părintele Eugen a devenit foarte bun la proba de propagandă bisericească, răstălmăcit vorbe şi dat cu părerea. Va fi punctul nostru forte“, a declarat ÎPS Teodosie, în timp ce mângâia creştetul preotului Tănăsescu.

În cadrul competiţiei, lacheii participă la probe precum: deschiderea uşii limuzinei şefului într-un timp cât mai scurt, căratul robei, băgatul în faţă şi împingerea jurnaliştilor, discurs de propagandă, mărturia mincinoasă sau denigrarea eficientă a unui homosexual.

Pentru amuzament, mai există şi probe clasice de dresaj, precum prinsul şi adusul mingii într-un timp record sau agheasmă pong.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.073 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.