Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
ISIS Hospital organizează un curs de ecografie la Constanța
Sănătate

ISIS Hospital organizează un curs de ecografie la Constanța

Isis Hospital organizează cea de-a VII-a ediție Ultrasound Academy Constanta Course, în cadrul căreia specialiștii în Obstetrică și Ginecologie își pot dezvolta aptitudinile privind realizarea ecografiilor.

Scris de 
 pe data 
9 august, 2018

Desfășurat sub egida ISUOG, cursul ce se adresează tuturor medicilor specialişti în Obstetrică și Ginecologie care sunt licenţiaţi în ecografie, va avea loc la în Mamaia, la Hotel Iaki, în perioada 23-25 august.

În cadrul ediției din acest an, organizatorii propun participanților dezvoltarea mai multor competențele în ceea ce privește ecografia, precum ce probă ar trebui să aleagă în funcție de examenul pe care doresc să îl facă și cum să obțină cele mai bune imagini, întrucât aceste aspecte sunt extrem de importante pentru diagnosticare.

În ceea ce privește trainerii și speakerii, la curs vor participa Dr. Titia Cohen (Erasmus Rotterdam), Dr. Trish Chudleigh (Cambridge) – autoare a numeroase monografii de ecografie, ambele ambasadoare ISUOG, ce educă în ecografie în întreaga lume, Dr. Doinita Gache și Dr. Mihaela Steriu din Bucuresti – speciaști cu experiența valoroasă în examenele ecografice în Obstetrică și Ginecologie.

De asemenea, profesorul Claudiu Mărginean (şeful unui departament național unde majoritatea medicilor specialişti trimit cazuistică pentru rezolvare finală  – Centrul de chirurgie cardiacă de la Universitatea din Tg Mureş) va face introducea în examenul cordului fetal  – un curs de o importanţă sporită pentru practicieni. 

Medicii specialiști și medicii primari trebuie să plătească, pentru toate cele trei zile de curs, 250 de euro. Aceștia pot alege, însă, doar o singură zi de curs (pentru care vor plăti 100 de euro) sau două zile (pentru care vor plăti 180 de euro), în funcție de ceea ce îi interesează. În cazul medicilor rezidenți, taxa de participare la cele trei zile de curs va costa numai 50 de euro.

Organizatorii precizează că participanții vor putea utiliza ultimele versiuni lansate ale aparatelor de ecografie Voluson de la GE și Samsung, iar cei care se confruntă cu diferite cazuri problematice sau care doresc o a doua opinie, pot aduce la curs imagini video pentru a le analiza împreună cu medicii prezenți.

Pentru înscriere și pentru mai multe detalii, puteți vizita pagina oficială a cursului disponibilă AICI.

 

Actualitate