Actualitate Constanța Timp Liber

Jurnalistul britanic Charlie Ottley prezintă la Constanța documentarul Flavours of Romania – Dobrogea, la Centrul „Jean Constantin“. Intrare liberă

Scris de 
 pe data 
7 noiembrie, 2023

Cunoscutul jurnalist britanic Charlie Ottley vine la Constanța pentru a prezenta documentarul Flavours of Romania – Dobrogea. Ottley este realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și seria Flavors of Romania.

Jurnalistul britanic a fost distins cu Crucea Casei Regale din România pentru Wild Carpathia, a fost premiat pentru cea mai bună campanie de promovare a României derulată peste hotare la România Insider Awards, dar şi pentru „Cea mai Importantă Inițiativă în Domeniul Media și Jurnalism”, la Premiile România TopHotel.

Marți, 14 noiembrie, de Ziua Dobrogei, ora 17:00, Ottely vine la Constanța, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” pentru a prezenta documentarul Flavors of Romania – Dobrogea. Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Jurnalistul britanic este cel mai mare promotor al țării noastre peste hotare. El a realizat mai multe materiale de promovare a Transilvaniei şi Braşovului, care au fost difuzate de televiziunile naţionale şi pe postul BBC World.

Producătorul britanic de televiziune Charlie Ottley a lansat, în 2021, la Tulcea, documentarul „Wild Danube”, realizat în Delta Dunării.

Charlie Ottley s-a născut într-un mic sat din Hampshire, Marea Britanie și locuiește de trei ani în Șirnea, județul Brașov, unde și-a cumpărat o casă tradițională.

Actualitate