Umor

Lacrimi de bucurie în sensul de la Cora. Mai multe rude s-au revăzut în timp ce stăteau blocate în trafic

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 aprilie, 2022

Bucurie mare în familia Stătănescu, după ce mai mulți unchi, nepoți, cuscri, mătuși, verișori s-au revăzut în timp ce stateau la grămadă într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Constanța – sensul giratoriul de la Cora, la poalele Podului de la Butelii.

„Așa m-am bucurat să-i văd, mai ales pe ăia mici!“, a spus, încântată, mătușa Liliana, care-și îmbrățișa nepoții pupându-i pe obraji cu exces de salivă pe buze. „Este o binecuvântare acest sens giratoriu!“

Dacă tot au nimerit în sens și cum, de bucurie, nimeni nu mai știa și nu-i mai păsa cine are prioritate, unchiul Gică și cuscrul Vasi au cinstit câte cinci-șase pahare cu vin de butuc, ținut în portbagaj pentru orice eventualitate.

Dom’le și așa ne vedem rar și atunci când o facem e la o înmormântare, că la nunți nu se înghesuie toți… Dacă tot am nimerit cu toții în locul ăsta minunat, am zis s-o punem și noi de-o veselie, că-i păcat să nu!“, a exclamat, cu un zâmbet larg și năpădit de emoție, unchiul Gică.

De asemenea, tot în sensul de la Cora, mai mulți tineri au aprins un foc de tabără și s-au cinstit cu doze de Cola în timp ce ascultau șlagăre 5Gang. Lângă ei, un neam de machedoni au încins o horă alcătuită din 37 de persoane și au dansat Pamporea, în timp ce un polițist de la Rutieră le făcea dedicații.

E într-adevăr un loc special, care-i unește pe oameni și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem aici! Mulțumim Primăriei Constanța“, a spus unul dintre tineri, care nu a consumat substanțe halucinogene în viața lui.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Actualitate