Bucurie mare în familia Stătănescu, după ce mai mulți unchi, nepoți, cuscri, mătuși, verișori s-au revăzut în timp ce stateau la grămadă într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Constanța – sensul giratoriul de la Cora, la poalele Podului de la Butelii.

„Așa m-am bucurat să-i văd, mai ales pe ăia mici!“, a spus, încântată, mătușa Liliana, care-și îmbrățișa nepoții pupându-i pe obraji cu exces de salivă pe buze. „Este o binecuvântare acest sens giratoriu!“

Dacă tot au nimerit în sens și cum, de bucurie, nimeni nu mai știa și nu-i mai păsa cine are prioritate, unchiul Gică și cuscrul Vasi au cinstit câte cinci-șase pahare cu vin de butuc, ținut în portbagaj pentru orice eventualitate.

Dom’le și așa ne vedem rar și atunci când o facem e la o înmormântare, că la nunți nu se înghesuie toți… Dacă tot am nimerit cu toții în locul ăsta minunat, am zis s-o punem și noi de-o veselie, că-i păcat să nu!“, a exclamat, cu un zâmbet larg și năpădit de emoție, unchiul Gică.

De asemenea, tot în sensul de la Cora, mai mulți tineri au aprins un foc de tabără și s-au cinstit cu vin fiert, în timp ce ascultau un CD cu Hrușcă dintr-o mașină.

Alți șoferi, cu mașinile decorate cu nas și coarne de ren, au colindat bucuroși din claxoane melodii precum “O, brad frumos!” sau “Domn Domn să-nălțăm” în timp ce un polițist de la Rutieră le-a împărțit nuci.

E într-adevăr un loc special, care-i unește pe oameni și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem aici! Mulțumim Primăriei Constanța și domnului primar Decebal Făgădău!“, a spus unul dintre tineri, care nu a consumat substanțe halucinogene în viața lui.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 11.008 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.