Iată mesajul integral al companiei:

„Dragi prieteni ai familiei Brădet , ACESTA NU ESTE UN MESAJ POLITIC.

Ne plângem de lipsa infrastructurii, ne uităm cu invidie la vecinii noștri care ne-au depășit toți la acest capitol, îi plângem pe cei care și-au pierdut viața pe șosele, ne plângem din nou, dar lucrurile se mișcă mult prea încet.

Lactate Brădet se alătură inițiativei „ROMANIA VREA AUTOSTRĂZI” în semn de susținere și solidaritate față de acest subiect. De ce?

Pentru că în toți acești ani de când există Lactate Brădet, eu ca antreprenor am parcurs mai mult de 2 milioane de kilometri, iar mașinile de distribuție au parcurs peste 15 milioane. Am suferit alături de colegi pe drumurile jalnice, ne-am riscat viața în fiecare zi si am vazut sute de accidente cumplite. Am pierdut timp pe care îl puteam petrece alături de familie. Și suntem conștienți ca și dumneavostră ați făcut la fel. Indiferent dacă ești antreprenor sau nu, știm ca și tu și fiecare om, indiferent de numărul de kilometri parcurși, ai parte de această suferință, de mulți ani, zilnic.

Ca urmare, pe data de 15 Martie, la ora 15:00, timp de 15 minute, mașinile noastre vor fi oprite pe marginea drumului. Colegii noștri din fabrică și birouri vor lua o pauză. În cele 15 minute, împreună cu colegii ne vom uni vocile într-un mesaj de susținere a inițiativei, și ne vom face cunoscută dorința. Fie că ești antreprenor sau nu, fie că ai parcurs 1 milion de kilometri sau doar 1.000, pe 15 Martie, te așteptăm și pe tine să faci același lucru.

Fii liber sa sustii si tu initiativa. Poate a venit momentul să unim toate aceste plângeri într-o voce comună”

(Visited 173 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.