Umor

Le-a dat clasă! Un cocalar din Constanța și-a plătit amenda de parcare în avans

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 noiembrie, 2018

Ceea ce părea o zi obișnuită pentru Raul Ptrutucea (32 de ani) s-a dovedit a fi chiar una foarte obișnuită, spre plictisitoare, în momentul în care și-a parcat mașina de lux pe bulevardul Tomis și a fost întâmpinat de un echipaj al Poliției Locale.

Polițiștii, care întâmplător patrulau în zonă, l-au anunțat pe Ptrutucea că va trebui să plătească parcarea pentru a nu primi amendă. Puțin bulversat, dar deja plictisit, Ptrutucea le-a cerut polițiștilot să-i explice ce înseamnă „parcare plătită“, pentru că nu mai auzise de un asmenea concept până la acel moment.

Când i s-a explicat că pentru 1 oră va trebui să plătească 2 lei, Raoul a crezut că este luat la mișto de polițiști, însă a răsuflat ușurat în momentul în care i s-a spus că amenda este de 1.000 de lei.

Așea, fărțioare! Păi am crezut că mă iei la bășcălie aicea, ce dreacu. Mă vedea toată lumea aicea cum dădeam 2 lei. Da’ nici măcar nu mă vedea, că e cu esemes, cu d-astea. Mă făceam dreacu de râs aicea. Ține aicea 1.000 de lei, dă tichetu de amnedă să vadă și tovarășii pe ce am spart banii și lasă-mă-n treaba mea. Ce dreacu, e chestie de maniere, de d-astea…“, a spus Raul… Raoul – nu știu cum se scrie corect.

După ce a plătit amenda, Ptrutucea s-a uitat plictisit în jur, intenționaând să se ducă la una dintre cafenelele de lângă Sala Sporturilor, dar, după ce s-a scărpinat lent după ceafă, s-a răzgândit. S-a urcat în mașină și le-a spus polițiștilor că se duce până la mall, la City și, dacă vor, să vină după el ca să le mai plătească o amendă, că nu are chef să intre în parcare cu toate sărăciile. #sefulabani

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate