E nevoie de solicitarea autorităţilor locale pentru a face un stadion modern la Constanţa. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova”, a declarat Liviu Dragnea, pentru Adevărul.

Declarația vine în urma unei critici a managerului tehnic al echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, în ceea ce privește propunerea autorităților de a construi un nou stadion la Focșani, oraș care, fotbalistic, nu înseamnă nimic.

Poate la Constanţa într-o bună zi auzim că se face un stadion. Mai e la vreo comună să se facă un stadion frumos. La Constanţa nu se poate. Sau nu e în plan. Şi sunt la bani… Am auzit de 400 de stadioane, dar nu se aude nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, neimportant! S-a născut unul pe acolo mare fotbalist, cu Academie, ce să-i facem, lasă că a băgat el banii acolo. Iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani, pe câmp, pe acolo. N-am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem? Dar merg în continuare, cât pot“, a declarat Hagi.

Mai mult, un stadion la Focșani, oraș cu o populație sub 100.000 de locuitori, nu ar putea fi niciodata umplut la capacitatea maximă de 30.000 de locuri.

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.